WIE ZIJN WE?

Asianmood is ontstaan uit onze passie voor reizen en de daarbij horende zoektocht naar unieke spullen. We bereizen landen in de vier windrichtingen en laten ons inspireren door mens en natuur. We houden van exotische culturen, adembenemende landschappen en fascinerende mensen.

We gaan op zoek naar unieke spullen, verweerd, gerecycleerd of nieuw… spullen die met liefde en kunde gemaakt zijn en een verhaal vertellen. Een huis moet als een thuis aanvoelen. We willen een ziel geven aan je huis zodat het een zalige plek is om te vertoeven en te genieten. Een plek waar je geluk, warmte en comfort vindt.

Vintage tapijten

CREATIEF ZIJN MET MATERIALEN

Wij beschikken over een ruim assortiment aan tapijten en decoratieve spullen voor zowel binnen als buiten. Steeds proberen wij creatief om te gaan met verschillende materialen.

Zo gebruiken wij stof van oude t-shirts, oude saris en ander katoen dat van de verbrandingsoven is gered… . Ook toveren wij fietsbanden om tot een waterbestendig tapijt die als eye-catcher kunnen gebruikt worden op je terras, badkamer of poolhouse.

Asianmood op onderzoek
Stephanie en Dominique
Palmboom
Beeldjes
Dominique selecteert tapijten
Zonsondergang
Dominique en Stephanie
Kleurrijke tapijten
maison et objet
Zonsondergang
Tapijten
palmbomen op strand
Beeld
Vuur
Tapijten drukken
Indische henna
Boot
Dominique
Groen
Indische koeien
Markt
Zonsondergang
Markt
Quote
Bos